2018-02-08 06:54:06• hírek • Blikk.hu

Peruban szenvedett balesetet Rúzsa Magdi

Az énekesnő a Story Magazinnak adott interjút, amelyben a Peruban szerzett élményeiről mesélt.

– Sok helyen jártam már a világban, de azt hiszem, ez volt életem eddigi legszebb kalandja – mondta a lapnak Magdi, aki teljesen belehabarodott az ottani kultúrába és az emberekbe. Ám az énekesnő azzal nem számolt, hogy útja során a kórházat is megjárja majd.ű

 

– Egy igazi, őrült részeg volt a vezetőnk. Nagyjából 3500 méteres magasságban autóztunk a legtöbbször – folytatta az énekesnő. – Előfordult, hogy 4000-4500 méteres magasságokban túráztunk, ahol már elég nagy a légnyomáskülönbség a sík területekhez képest. Azt tudtam, hogy ilyen körülmények között az ember sérülékenyebb, ám azt nem gondoltam, hogy a napi torna közben törik el az egyik fogam, és egy szilánk belepattan az ínyembe.
 

Az énekesnő sebe hamar begyulladt, később pedig már a száját sem tudta bezárni, mert teljesen feldagadt.
 

– Nagyon megijedtem, hiszen még angolul sem nagyon beszélnek ezen a vidéken, így elmagyarázni is nehéz volt, mitől szenvedek. Borzasztó fájdalmat éreztem napokig, majd hirtelen belázasodtam, majdnem elájultam a fájdalomtól, rázkódott a testem. Tényleg nagy volt a pánik – emlékezett vissza Magdi, akit muszáj volt kórházba szállítani, ugyanis hiába próbáltak segíteni rajta a helyiek, szakemberre volt szükség.
 

– Ahogy feküdtem, lepergett előttem, hogy mi is történik, és mi van, ha nagy baj lesz. Csak arra tudtam gondolni, mi az, ami valójában fontos számomra. Lázasan, fájdalmak között sok mindent átértékel az ember. Talán közhelyesnek hangzik, de csak arra tudtam gondolni, hogy semmi más nem számít, csak a szeretteim.
 

Magdinak végül sikeresen kioperálták a szilánkot a szájából, mjd szerencsére hamar jóra fordult az állapota.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: